پاسخ: GOOC Asia-Africa Qualification با حضور دوباره ایران | GO OC 2010
نقل قول:
آره منم از این وازلین دارم واسه خودم:
والا من از اینجا مطمعن هستم که 5تا از این پک وازلین ها رو واسه شهریار خریدم و بش دادم و وازلین ها ایرانی هست :دی
بعدش هم از نحوه استفاده فرد معلوم می کنه که طرف بار اولش هست داره از وازلین استفاده می کنه :دی
نقل قول:
معين جان ايشاالله روزي برسه خودت بري مسابقات و براي ايران افتخار كسب كني از زحماتت كه در راستاي اگاهيه بچه ها بود نهايت تشكر رو دارم اميدوارم همينجوري سطح علمي كيفي انجمن رو بالا ببري بعضي از توضيحات واقعا عاليه و به علم ما كه افزود نظرم اينكه تاپيك فوت و فن اور حرفه اي رو راه بندازي كه همه بيان چيز هاي جديد ياد بگيرن البته بخاطره اين عرض مي كنم كه به نظر بنده ضريب رشد كيفي و علمي سايت يكم پاين امده و مديران بايد به فكر باشن ( با زدن تاپيك هاي حرفه اي تر )
والا فکر کنم این حرف یکم نا حقی باشه مدیران همه بچه ها رو سطح علمیشون رو انقدر اوردن بالا که بتونند خودشون به افراد جدید مسائل جدید رو اموزش بدند من خودم یکی از اون افراد هستم ولی متاسفانه افرادی مثل خود من هستند که تنبلی می کنند و این کار رو انجام نمیدند و اگر افرادی مثل من که اموزش دیده توسط مدیران همین سایت هستند بیاند و چیز های ساده ای که افراد ازشون می خواهند رو تا مقداری که بلد هستند توضیح بدند فکر کنم از این سکوت سایت در بیاد البته دوستان همه درگیر مسابقات و الان امتحانات هستند و بعد از ازاد شدن وقت مطمعن باشید با استارت مجددی باز خواهند گشت
و خوب متاسفانه در ایران یک قاعده ای هست که ما بار ها در همین انجمن دیدم شهر سخت افزار اولین انجمنی بود که توش بحث اورکلاک در این سطح حرفه ای مطرح شد و تمامی افرادی که به صورت حرفه ای الان این موضوع رو دارند پی گیری می کنند از این سایت بودند ولی خوب متاسفانه اون هایی که جدا شدند حرمت استادی و شاگردی رو رعایت نکردند و منکر موضوع شدند که اصلا هنگام بدو ورود حتی معنی اورکلاک رو نمی دونستند و این موضوع ها کمی باعث دلسردی بزرگان انجمن شده !
امید وارم که به زودی این مسائل حل بشه همیشه افرادی که بزرگ می اندیشند کار های بزرگ هم انجام میدند و افرادی هم که به فکر ساعت بعدی خود هستند درگیر مسائل و پیدا کردن افرادی برای گناهکار خطاب کردن و خراب کردن شخصیت دیگران!
خواهشن دوستان اگر در زمینه پیشرفت موضوع اورکلاک افراد ایرانی راهکاری دارند با من به صورت پیغام خصوصی در میان بگزارند که من موضوع رو به مدیران اطلاع بدم من فوق العاده خوشحال میشم که باعثی بشم برای پیشرفت افراد ایرانی
وقت امتحاناته دوستان ، خیلی از بچه ها از جمله خودم هنوز امتحان زیاد داریم ، تابستون یه برنامه برای فوروم حتما مد نظرمون هست ...
سلام :11():
بالاخره رسیدم اصفهان ! :1. (35):
خیلی خیلی ممنون بابت تبریک های همه دوستان عزیز که با پشتیبانی روحی و ... خودشون قبل و بعد از مسابقه ما را خوشحال و به ما کمک کردند .
همه چیز GOOC امسال عالی بود یعنی نمیشه حتی تخفیف داد و گفت که خوب بود ! از برنامه ریزی بی نظیر گیگابایت برای هتل ، برنامه های جانبی ، مسابقه و ... بگیر تا پرواز و ... . اگه بخوام امتیاز بدم امتیازی جز 10 از 10 نمیتونم به این مسابقه و قبل و بعدش بدم . خوشبختانه آماده سازی بسیار قوی تیم ، تیم Media و اورکلاکینگ قوی ایران ، تجربه سال پیش ، برنامه ریزی و زحمت ها و کمک های همه دوستان و همکاران نتیجه داد و بالاخره تونستیم مقامی در خور نام کشورمون کسب کنیم که جای شکر و سپاس گزاری داره . :1. (21):
محیط مسابقه و ... خیلی خیلی صمیمی بود و افراد ضمن رقابت سنگین به هم کمک می کردند و همه و همه این موارد دست در دست هم دادند تا یک رویداد و مسابقه به یاد ماندنی و موفق را تجربه کنیم که این موفقیت را به همه ایرانی های عزیز به خصوص بچه های دوست داشنتی شهر سخت افزار که همیشه با پشتیبانی و ... خودشون ما را یاری می کنند ، تبریک میگم .
منتظر گزارش کامل + عکس ها باشید . :1. (21):
باتشکر از همه ی دوستان عزیز :give_rose:
سلام
ما براي اين مسابقه خيلي زحمت كشيديم شب هاي زيادي نخوابيديم
ميتونم با اطمينان بگم هماهنگي من و شهريار از كل تيم هاي شركت كننده بالاتر بود
طوري كه crash كردن سيستم ما انگشت شمار بود :great:
در مورد دوم شدن شايد 1 دقيقه بيشتر وقت داشتيم اول بوديم يعني 100% اول بوديم:yes:
جا داره همينجا از معيين عزيز تشكر كنم كه به ما خيلي تو آماده سازي مسابقه كمك كرد :love:
نيما وحيد سعيد محمد nasiban و تمام بچه هايي كه اينجا يادم رفت اسمشون رو بيارم جاي همتون خالي بود اونجا:11():
همونطور كه شهريار عزيز گفت منتظر گزارش كامل + عكس هايي كه واقعا" ديدني هست باشيد:lol::rules:
پي نوشت: به احتمال زياد من يه چند مدتي بن خواهم شد :rofl:
نقل قول:
والا فکر کنم این حرف یکم نا حقی باشه مدیران همه بچه ها رو سطح علمیشون رو انقدر اوردن بالا که بتونند خودشون به افراد جدید مسائل جدید رو اموزش بدند من خودم ی.............................
با تشكر از شما و بقيه البته حرف واسه گفتن زياده درباره ي ضريب كيفي انجمن و ........ كه انشا الله بعد امتحانات دانشگاه و كنكور در تاپيك انتقادات و پيشنهاد ها مطرح بشه و بتونيم انجمن رو به اوج برسوونيم
با تشكر از جواب دوستان
نقل قول:
سلام :11():
بالاخره رسیدم اصفهان ! :1. (35):
خیلی خیلی ممنون بابت تبریک های همه دوستان عزیز که با پشتیبانی روحی و ... خودشون قبل و بعد از مسابقه ما را خوشحال و به ما کمک کردند .
همه چیز GOOC امسال عالی بود یعنی نمیشه حتی تخفیف داد و گفت که خوب بود ! از برنامه ریزی بی نظیر گیگابایت برای هتل ، برنامه های جانبی ، مسابقه و ... بگیر تا پرواز و ... . اگه بخوام امتیاز بدم امتیازی جز 10 از 10 نمیتونم به این مسابقه و قبل و بعدش بدم . خوشبختانه آماده سازی بسیار قوی تیم ، تیم Media و اورکلاکینگ قوی ایران ، تجربه سال پیش ، برنامه ریزی و زحمت ها و کمک های همه دوستان و همکاران نتیجه داد و بالاخره تونستیم مقامی در خور نام کشورمون کسب کنیم که جای شکر و سپاس گزاری داره . :1. (21):
محیط مسابقه و ... خیلی خیلی صمیمی بود و افراد ضمن رقابت سنگین به هم کمک می کردند و همه و همه این موارد دست در دست هم دادند تا یک رویداد و مسابقه به یاد ماندنی و موفق را تجربه کنیم که این موفقیت را به همه ایرانی های عزیز به خصوص بچه های دوست داشنتی شهر سخت افزار که همیشه با پشتیبانی و ... خودشون ما را یاری می کنند ، تبریک میگم .
منتظر گزارش کامل + عکس ها باشید . :1. (21):
باتشکر از همه ی دوستان عزیز :give_rose:
با سلام
خوب شهريار عزيز خسته نباشين و رسيدن به خير .تبريك مي گم و اميدوارم در تمامي مراحل موفق و مويد باشيد
من تازه امروز تونستم درست و حسابي كانكت بشم پس اگه كمي ديره ببخشيد
راستي شيريني بچه هاي pcnetwork يادتون نره :love:
هر چند كه موفقيتتون براي ما خوشايند ترين چيزه
خسته نوباشيد
نقل قول:
این یکی واقعا فوق العاده بود ... حس کردم اونجام ... پیشنهاد میکنم حتما ببینند دوستان :great:
با سلام
وحيد جان حجمش چقدره ؟ نميشه جاي ديگه اي آپ بشه ؟
با تشكر
این هم آپدیت فایل زیپ شده در یک سایت دیگر که باز میشه:
نقل قول:
با سلام
وحيد جان حجمش چقدره ؟ نميشه جاي ديگه اي آپ بشه ؟
با تشكر
34 مگه حجمش :great: